Hello world!

Beste vriend van K.E.G.S.,

We zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest om een unieke brouwerij op poten te zetten: K.E.G.S.
De reden dat je deze mail ontvangt is omdat je een van de eerste mensen bent waar wij aan denken
die ons hierbij zou willen helpen.

Wacht… K.E.G.S.?
Laten we eerst beginnen met een kleine uitleg over wie we zijn en waar K.E.G.S. voor staat.

Wie zijn wij?
Je kent in ieder geval misschien één van ons drieën maar voor de volledigheid, wij zijn:

Timothy Wareman, onze hoofdbrouwer is altijd werkzaam geweest in de bierindustrie en heeft
verschillende succesvolle recepten en bieren op zijn naam staan.
Hij is een enorm gepassioneerd bierkenner, brouwer en een uitstekende kok.
Bij K.E.G.S. gaat Timothy het klassieke bierbrouwen terugbrengen met een moderne toets. Hij is
daarom heel nieuwsgierig naar nieuwe en verrassende bieren.

Sacha Stelder, onze biochemicus is gespecialiseerd in microbiële voedselveiligheid, staat bekend als
fermentatie fanaat, en is 10 jaar lang thuisbrouwer. Binnen K.E.G.S. gaat hij in ons eigen brouwlab
onze kwaliteit waarborgen en voor het innovatieve aspect zorgen door vooruit te streven op het
gebied van fermentaties.

Lodewijk Konings, onze sales en marketing man heeft zijn hele leven in de horeca gewerkt. Hij heeft
een solide internationale ervaring en zit boordevol energie en ideeën.
Hij denkt groots na over de kansen en mogelijkheden binnen K.E.G.S. en is de creatieve kant van het
bedrijf.

Gezamenlijk zijn wij een uitstekend team met een gezonde balans tussen traditionele bierkunde,
wetenschappelijke innovatie en commerciële know-how. Door onze expertises te combineren hebben
we een goede fundering en zullen we als driepoot heel sterk staan in onze onderneming.

Waar staat K.E.G.S. voor?
Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen. Met aandacht voor historie en ambacht maar ook
moderne wetenschappelijke controle zorgen we dat wat we maken klopt.
Educatie is de manier waarop we meer gaan zijn dan een zoveelste brouwerij in Nederland. We gaan
ons inzetten om de Nederlandse biercultuur naar een hoger niveau te tillen door aan zowel
consumenten als producenten uitleg te geven over de verschillende bieren en stijlen, het
brouwproces, de kwaliteitscontrole en waar het smaakprofiel vandaan komt.
Geestverruiming is van belang voor onze blik op de toekomst. Door producten en methoden te
ontwikkelen die allemaal een WOW!-factor hebben verleiden we je om stil te staan bij wat je in
handen hebt.
Smaak is uiteindelijk de verbindende factor en we gaan er met trots voor zorgen dat dat geweldig gaat
zijn.
Wij geloven alledrie in deze 4 pilaren en daar staat K.E.G.S. dus voor.

Wat gaan we doen?
Deze zomer willen we de eerste batches brouwen en daarmee onszelf op de markt zetten. Zodra dit
loopt gaan we meteen op zoek naar een manier om uit te breiden naar een eigen fysieke locatie
compleet met brouwhuis, proeflokaal en bier laboratorium.